LUKOIL Netherlands B.V.
LUKOIL Netherlands B.V.

Koffie

De allerlekkerste koffie drink je bij LUKOIL

In de LUKOIL-stations kan je op ieder moment van de dag genieten van heerlijke koffie. In onze stations vindt u Costa Coffee en Douwe Egberts. Beide merken bieden een verscheidenheid aan warme koffies

Maar welke koffie bestellen?

 

Costa Coffee, een koffie met een evenwichtige en duurzame smaak

Bij LUKOIL vindt u Costa's Signature Blend. Deze melange is het perfecte huwelijk tussen de zoetheid van Arabica bonen en de kracht van Robusta. De smaak is zowel zacht als vol en onthult tonen van karamel en chocolade, met een vleugje koekjes- en hazelnootaroma's.

Douwe Egberts, koffie die ons verbindt

Douwe Egberts, een naam die synoniem staat voor kwaliteitskoffie en genot. Al meer dan 260 jaar weet Douwe Egberts koffieliefhebbers te betoveren met hun uitmuntende smaak en vakmanschap. Van het zorgvuldig selecteren van de beste koffiebonen tot het branden met passie, elke kop Douwe Egberts koffie is een verwennerij voor de zintuigen. Ontdek de diverse smaken en intensiteiten die Douwe Egberts te bieden heeft, of je nu verlangt naar een pittige espresso of een romige cappuccino. Laat je meeslepen door de rijke aroma's en geniet van een moment van puur genot met Douwe Egberts.