LUKOIL Netherlands B.V.
LUKOIL Netherlands B.V.

Onze aanpak

LUKOIL
de
magie
van
positieve
energie.

 

De scherpe prijzen, de gegarandeerde hoge kwaliteitsbrandstof, de persoonlijke service en het uitgebreide convenience shopassortiment zijn onze grootste troeven.

ALTIJD DE SCHERPST MOGELIJKE PRIJZEN IN UW BUURT

Wij bieden u altijd de beste prijs in uw buurt. 
Hoe komt het dat LUKOIL u de scherpste prijzen kan bieden? Dat is heel eenvoudig. Wij houden onze kosten onder controle. Wij geloven niet in super technologische snufjes, in dure spaarsystemen of mega reclamecampagnes. Wij willen immers geen nutteloze kosten maken die we niet rechtstreeks toch aan u zouden moeten doorrekenen. Wij sponsoren liever u, onze klant! Zodat u altijd kan rekenen op kwaliteitsbrandstof en service tegen de beste prijs.

 

HOOGKWALITATIEVE BRANDSTOFFEN EN MERKPRODUCT

Kwaliteit is voor ons een sleutelbegrip. Om de prestaties van uw motor te verbeteren en hem een langere levensduur te garanderen, is de brandstofkwaliteit belangrijk. Daarom vindt u bij LUKOIL hoogwaardige en milieuvriendelijke brandstoffen met hoogtechnologische additieven die optimaal zijn voor uw motor. Maar dat is niet alles. In onze shops vindt u enkel kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen.

 

SERVICE MET EEN GLIMLACH

In elk LUKOIL-station is er een ondernemer aanwezig die u graag verder helpt. Dat is veiliger, persoonlijker en gewoon handiger. Moet u daarvoor meer betalen? Wij vinden alvast van niet. Bij ons tankt u dus kwaliteit EN service tegen de beste prijs.
En de service krijgt u er gratis bij. Bovendien hebben vele LUKOIL-stations een shop. Waarom wij daarvoor kiezen? Omdat we het u graag gemakkelijk maken. Een lekker kopje koffie, een broodje of snack voor 's middags of een tussendoortje…u vindt het allemaal in onze shops. Welkom bij LUKOIL!