LUKOIL Netherlands B.V.
LUKOIL Netherlands B.V.

Onze onderneming

Tank
kwaliteit
en
service
aan
de
scherpste
prijs

U tankt gegarandeerd kwaliteitsbrandstof, krijgt de hoogst mogelijke korting aan de pomp én een topservice van een vriendelijke en goed opgeleide ondernemer. Combineer dat met een moderne en professioneel gerunde shop en u begrijpt nog beter waarom u bij ons moet zijn.

Onze lokale verankering is sterk: Door de overname van de Verolma Group, en dan met name de Nederlandse dochteronderneming SmeetsGeelen in april 2012, is LUKOIL een actieve speler op de Nederlandse markt geworden. In 2013 breidt het netwerk uit met de overname van Rotonde Olie en Rotonde Tankstations en Auto Maas.

Dicht bij u staan, is zeer belangrijk, maar omdat we deel uitmaken van een wereldwijde groep kunnen we ook uiterst efficiënt werken. En daar heeft u als klant alle baat bij.

Vandaag telt LUKOIL een 260tal tankstations in de Benelux, waarvan 70 in Nederland, 185 in België en 3 in Luxemburg. Hier werken in totaal zo’n 1500 medewerkers.

Maar er is meer. LUKOIL richt zich niet enkel op de particulieren, maar ook op de professionele klanten. Dankzij enkele slimme partnerallianties kunnen onze B2B klanten met hun LUKOIL-tankpas terecht bij meer dan 1500 stations om te tanken, maar ook bij zo’n 15.000 openbare laadpalen om elektrisch te laden in de Benelux.

ONZE ACTIVITEITEN IN DE BENELUX

Naast retail heeft LUKOIL ook raffinageactiviteiten in Vlissingen (Nederland) en verdeelt het brandstof vanuit de opslagterminals in Neder-over-Heembeek en Maastricht. Ook hoogwaardige olie, smeermiddelen en opslagtanks voor brandstof maken deel uit van het aanbod van LUKOIL in de Benelux.

Dit vindt u misschien ook interessant