LUKOIL Netherlands B.V.
LUKOIL Netherlands B.V.

Andere Diensten

En
nog
zoveel
meer.

 Kom uw wagen wassen in één van onze wasstraten of wasboxen en na enkele minuutjes kunt u alweer met een schone wagen de weg op. 

 


Trouwe speler of eerder occasioneel? Doet er niet toe! Waag uw kans en wie weet, is het vandaag uw ‘lucky day’ bij LUKOIL. In een aantal van onze LUKOIL-shops kunt u hiervoor terecht.

 

 Soms is een cadeautje geven even leuk als er eentje krijgen. Bespaar u de keuzestress en geef een LUKOIL-giftcard cadeau. In al onze shops kunt u kiezen uit tal van giftcards zoals Zalando, bol.com, iTunes,.. en nog zoveel meer.

Rookt u? Of doet u aan vaping? U vindt vast en zeker uw favoriet merk of smaakje in onze shops. Elk station beschikt over een uitgebreid gamma sigaretten, tabak en vaping producten.

Een zakje chips, een heerlijke chocoladereep,…een blikje cola: voor de lekkere trek hebben we een gepaste oplossing. Verwen uzelf!

AdBlue nodig om bij te vullen? U vindt het in flessen van 5 of 10 L in alle LUKOIL-shops.

Uw lampje staat op rood of u hebt dringend een ruitenontdooier nodig? In alle LUKOIL-shops kunt u terecht voor een uitgebreid gamma van smeeroliën, maar ook tal van andere producten voor uw wagen.

 

 

Laat uw pakje chill bezorgen bij een LUKOIL-station als je niet thuis bent, en retourneer het makkelijk met onze pakketdiensten.

LPG of CNG tanken? Met onze station finder kunt u snel opzoeken waar u hiervoor terecht kunt.