LUKOIL Netherlands N.V.
LUKOIL Netherlands N.V.
 • Altijd
  extra
  korting
  met
  de
  app
  bij
  het
  tanken

METEEN
10 CENT/LITER EXTRA KORTING
EXTRA KORTING HET
HELE JAAR DOOR

LUCKY BONUS

Kom snel naar jouw favoriete LUKOIL-station, scan jouw app aan de betaalterminal buiten of binnen aan de kassa bij het betalen en geniet van deze knallende korting* bovenop de al scherpe pompprijzen op jouw eerste tankbeurt met de app!

Het beste van de app? Je geniet niet enkel van EXTRA korting op de eerste tankbeurt, maar op alle tankbeurten krijg jij die EXTRA Lucky korting bovenop de pompprijs! Gewoon niet vergeten om elke keer jouw app te scannen!

We zien graag onze klanten terugkomen, daarom krijg jij een Lucky Bonus wanneer je vier keer minstens 30 liter bent komen tanken. Je krijgt dan 3 cent/liter EXTRA korting** op de 5de tankbeurt.

*deze korting is standaard 5 cent en wordt verdubbeld gedurende promoperiodes. Deze korting is geldig op max. 100 liters van uw eerste tankbeurt.
**deze korting moet worden geactiveerd in een periode van 5 maanden en is geldig op de max. 100 liters van de tankbeurt.

De extra kortingen zullen niet toegepast worden op transacties die met een tankkaart (LUKOIL of partnerkaarten) gedaan wordt.Aan de betaalterminal net onder het deel waarin je je bankkaart zou invoegen. Je zal hier ook een rood licht zien schijnen. Je krijgt bevestiging op het scherm wanneer de app goed gescand is.

 Aan de kassa kan je spontaan jouw app tonen en de kassamedewerker zal deze scannen. Hij of zij krijgt bevestiging op het scherm wanneer de app goed gescand is.