LUKOIL NETHERLANDS B.V.
LUKOIL NETHERLANDS B.V.

De voordelen

De slimste oplossing om uw brandstofkosten te verlagen. Ontdek de LUKOIL tankkaart.

  1. Gegarandeerd de scherpste prijs. Wij garanderen u de beste contractuele korting op de markt. Bovendien betaalt u altijd de voordeligste prijs. Is de pompkorting in het station waar u tankt hoger dan uw contractuele korting, dan factureren wij u het laagste tarief. U betaalt dus geen euro te veel.

  2. Alles is GRATIS. Er zijn geen kosten verbonden aan de aanvraag noch aan het gebruik van de LUKOIL tankkaart en de bijbehorende diensten.

  3. Uitstel van betaling. Kosteloze kredietverlening dankzij ons periodiek betalingssysteem.

  4. Eén netwerk van 670 stations. Met 260 LUKOIL tankstations in de Benelux en 410 partner-stations is er altijd wel een tankstation in de buurt waar u met uw LUKOIL Benelux tankkaart terecht kunt. Kiest u voor de Belgische LUKOIL tankkaart dan heeft u toegang tot een netwerk van 450 stations. Naast onze 185 LUKOIL stations in België kunt u dan ook met uw LUKOIL tankkaart tanken in de stations van OCTA+ en Power

  5. Tijdwinst. Minder administratieve rompslomp dankzij onze automatische halfmaandelijkse facturatie.

  6. Betere controle dankzij LUKOIL Card Online. Ons nieuwe extranet biedt een overzicht van alle brandstoftransacties, in realtime en zonder meerkost. Zo beschikt u over een handige controle-, analyse- en rapporteringstool. Verbruikslimieten kunnen worden ingesteld per kaart, per dag, per week en per maand. En bij onregelmatigheden wordt u automatisch verwittigd.

  7. Veiligheid en flexibiliteit. Dankzij uw geheime pincode kunt u zeven dagen per week de klok rond in alle veiligheid tanken bij alle stations van ons netwerk in België.

  8. Persoonlijke service. Vragen? Ons Fleet Team staat van maandag tot vrijdag en van 8u tot 17u voor u klaar. Bel 02/254.16.41 of stuur een mail naar lukoilfleet@eu.lukoil.com.

Gerelateerd