LUKOIL NETHERLANDS B.V.
LUKOIL NETHERLANDS B.V.

Onze aanpak

De magie van positieve energie

Dat ondervinden onze klanten dagelijks in onze stations, dankzij onze scherpe prijzen, onze kwaliteitsbrandstoffen en de vriendelijke service van onze uitbaters.

  • Wij geloven dat niet alle tankstations hetzelfde zijn

  • Wij geloven dat vriendelijke uitbaters het verschil kunnen maken

  • Wij beloven altijd hoogkwalitatieve brandstof te leveren

  • Wij beloven de scherpst mogelijke prijzen

  • Wij beloven service met een glimlach

Omdat wij geloven in de magie van positieve energie

Wij bieden u altijd de beste prijs in uw regio. Elke dag noteren we de brandstofprijzen van concurrenten in de buurt. Indien nodig worden de prijzen onmiddellijk aangepast aan de pomp. Zo bent u zeker dat u bij ons altijd de voordeligste prijs vindt, zelfs zonder getrouwheidskaarten of ingewikkelde puntensystemen. U ontvangt onmiddellijk uw directe korting.

Om de prestaties van uw motor te verbeteren en een langere levensduur te garanderen, is de brandstofkwaliteit belangrijk. Daarom vindt u bij LUKOIL hoogwaardige en milieuvriendelijke brandstoffen met hoogwaardige technologische additieven die optimaal zijn voor uw motor. Maar dat is niet alles. In onze shops verkopen we uitsluitend kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen.

In elk bemand LUKOIL-station is er een uitbater aanwezig die u graag verder helpt. Dat is veiliger, persoonlijker en gewoon handiger. Moet u daarvoor meer betalen? Wij vinden van niet.

Waarom wij daarvoor kiezen? Omdat we het u graag gemakkelijk maken. Een lekker kopje koffie, de krant, een snack voor 's middags of uw boodschappen voor 's avonds ... u vindt het allemaal in onze shops. Bij LUKOIL kunt u dus zoveel meer dan tanken alleen.

Maar ook in onze onbemande LUKOIL-stations maken we het u steeds gemakkelijk. U kunt er snel en veilig tanken en betalen. Alle LUKOIL Express-stations zijn immers uitgerust om uw veiligheid te waarborgen. Ze worden 24 uur per dag geobserveerd en bewaakt. Bovendien worden de stations dagelijks gecontroleerd om te zien of alles netjes en schoon is en of alles naar behoren werkt. En uiteraard controleren we hier ook dagelijks de prijzen om er zeker van te zijn dat u tankt tegen de laagste prijs in de omgeving.